آب پنیرطراحی فرمولاسیون نوشیدنی عملگرا بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگیهای حسی آن [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 10-20]
آب پنیربهینهیابی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 68-80]
آبزیان غیر منصوص فقهیحکم سرو لابستر در جوامع اسلامی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 13-23]
آداب تغذیهآداب تغذیه از منظر آموزه های دینی و نقش آن در تحصیل معرفت شهودی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 36-48]
آداب تغذیهآثار ذکر بسم الله در آداب تغذیه از منظر آموزههای الهی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 69-78]
آداب غذا خوردنارتباط رفتارهای صحیح تغذیهای از دیدگاه اسلام با ناراحتی سوزش سردل (مطالعه موردی: دانشجویان دانشکده علوم پزشکی دانشگاه نیشابور) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 45-56]
آرسنیکپایش میزان سموم میکروبی و فلزات سنگین نمونه های برنج ایرانی و آرد برنج ایرانی جمع آوری شده از سطح استان کرمان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 24-35]
آشامیدنارتباط رفتارهای صحیح تغذیهای از دیدگاه اسلام با ناراحتی سوزش سردل (مطالعه موردی: دانشجویان دانشکده علوم پزشکی دانشگاه نیشابور) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 45-56]
آفلاتوکسینپایش میزان سموم میکروبی و فلزات سنگین نمونه های برنج ایرانی و آرد برنج ایرانی جمع آوری شده از سطح استان کرمان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 24-35]
آفلاتوکسین 1Mبررسی میزان آلودگی فرآوردههای لبنی به آفلاتوکسین 1M در ایران و جهان و راهکارهای پیشگیرانه برای کاهش آن [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 37-49]
آفلاتوکسینزداییبررسی میزان آلودگی فرآوردههای لبنی به آفلاتوکسین 1M در ایران و جهان و راهکارهای پیشگیرانه برای کاهش آن [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 37-49]
آگاهیبررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونههای جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآوردههای آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 40-51]
آلرژی به شیرجایگزینهای شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامتبخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
آموزه های دینیآداب تغذیه از منظر آموزه های دینی و نقش آن در تحصیل معرفت شهودی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 36-48]
آنالیزچربیهای غذایی و بررسی حلال بودن آنها [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 52-59]
آهنبررسی حلّیت استفاده آهن توسط زنان باردار از دیدگاه اسلام [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 90-100]
آیاتبررسی آیات فقهی در حلیت یا حرمت استعمال دخانیات در نگاه فریقین [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 70-83]
اپیدمیولوژیمطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سالهای 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
اتانولتأثیر نوشیدنیهای الکلی بر وضعیت تغذیهای و بیماریهای ناشی از آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 17-24]
اتانولکامبوچا: از معرفی و خواص سلامتی بخش تا حلیت [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 33-39]
اتانولنقش قواعد تصمیمگیری و بیانیه انطباق برای تعیین کمی مقادیر اتانول در محصولات حلال با استفاده از کروماتوگرافی گازی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 57-66]
اجزای غذای«حلال»رویکردی جدید در تولید مواد غذایی حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 1-16]
احراز هویت مواد خوراکیطیفسنجی رامان و کاربرد آن در احراز هویت غذاهای حلال با استفاده از روشهای کمومتریکس [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 1-11]
احکام تطبیقیبررسی مقایسه ای ذبح حیوانات در اسلام و یهود [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 17-34]
احکام فقهیبررسی تطبیقی احکام فقهی سوقالمسلمین از دیدگاه شیعه و اهل سنت [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 50-68]
اختلال جذبتأثیر نوشیدنیهای الکلی بر وضعیت تغذیهای و بیماریهای ناشی از آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 17-24]
ارتقاء سلامتبررسی تطابق الزامات و قوانین برچسب گذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-22]
ارزش ویژه نشانبررسی نگرش مصرفکنندگان بر ارزش ویژه نشان طیب و تاثیر آن بر تمایل به صرف هزینه در خریداری فراوردههای طیب [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 26-33]
ازگیل وحشیبهبود خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی با استفاده از آرد ازگیل وحشی و آرد جوانه گندم [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 44-53]
استرولبررسی خواص شیمیایی و محتوای استرولهای گیاهی در روغنهای زیتون بکر درجه یک و پالایش شده موجود در سطح استان کرمان در سال 1399 [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 36-45]
اسیدیتهبررسی خواص شیمیایی و محتوای استرولهای گیاهی در روغنهای زیتون بکر درجه یک و پالایش شده موجود در سطح استان کرمان در سال 1399 [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 36-45]
اصاله الحلقاعده حل؛ راه حل بهره گیری از فرآورده های مشکوک [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 57-69]
اصاله الطهارهبررسی دلائل قاعده طهارت و حکم مستفاد از آن [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 48-63]
اصالۀ التذکیهبررسی «اصل اولیه» در حلیت و حرمت خوردن گوشت حیوانات [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 34-46]
اصالۀ الحلبررسی «اصل اولیه» در حلیت و حرمت خوردن گوشت حیوانات [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 34-46]
اصلاح آنزیمی و شیمیاییرویکردی جدید در تولید مواد غذایی حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 1-16]
اصل حلیتقاعده حل؛ راه حل بهره گیری از فرآورده های مشکوک [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 57-69]
اصل طهارتبررسی دلائل قاعده طهارت و حکم مستفاد از آن [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 48-63]
اصل عملیبررسی دلائل قاعده طهارت و حکم مستفاد از آن [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 48-63]
اکراتوکسینپایش میزان سموم میکروبی و فلزات سنگین نمونه های برنج ایرانی و آرد برنج ایرانی جمع آوری شده از سطح استان کرمان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 24-35]
الکلمقایسه روش اندازه گیری مقدار الکل در محصولات نوشیدنی تولید شده در ایران و نمونههای مشابه وارداتی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 18-30]
الگوی بشقاب من (My Plate)مقایسه فعالیت بدنی و الگوی غذایی بر پایه ی هرم غذایی ایران و My Plate دو گروه دختران دچار سندرم پیش از قاعدگی و سالم [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 26-34]
الگوی مدیریتتبیین عوامل مؤثر بر گردشگری سلامت با رویکرد گیاهان دارویی [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 65-76]
امنیت غذاییبررسی شاخصهای تغذیه حلال و مقایسه آن با برنامه امنیت غذایی سازمان جهانی FAO [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 36-47]
انتشار دیسکتأثیر روشهای مختلف آبزدایی روی پروفایل ترکیبات شیمیایی و کارآیی ضدباکتریایی اسانس نعناع فلفلی علیه باکتری استافیلوکوکوس آرئوس در شرایط In vitro [دوره 5، شماره 2، 1401]
انسان کاملآثار تغذیه حلال در میزان موفقیت در زندگی و شکل گیری شخصیت انسان [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 14-22]
ایرانمطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سالهای 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
ایمنی غذاطراحی یک نظام مدیریت ارزیابی ایمنی و کنترل کیفیت با رویکرد غذای حلال [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 14-29]
ایمنی غذاییبررسی شاخصهای تغذیه حلال و مقایسه آن با برنامه امنیت غذایی سازمان جهانی FAO [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 36-47]
ایمنی و بهداشت فرآوردههای غذاییارزیابی باور و نگرش مصرفکننده مسلمان نسبت به فرآورده های غذایی حلال در استان تهران [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 65-78]
اینولینطراحی فرمولاسیون نوشیدنی عملگرا بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگیهای حسی آن [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 10-20]
اینولینبهینهیابی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 68-80]
ب
بازیافت پسماندهاتقویت صنایع غذایی حلال با استفاده از پسماندهای غذایی اقتصاد فرآوردههای حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 60-76]
باور دینیرابطه باورهای دینی و گرایش به فرزندآوری در زنان متأهل مراجعهکننده به مراکز بهداشتی، درمانی شهر «بهشهر» در سال 1397 [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 88-101]
باور و تعهد مذهبیارزیابی باور و نگرش مصرفکننده مسلمان نسبت به فرآورده های غذایی حلال در استان تهران [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 65-78]
برچسبگذاری موادغذاییبررسی تطابق الزامات و قوانین برچسب گذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-22]
برنجپایش میزان سموم میکروبی و فلزات سنگین نمونه های برنج ایرانی و آرد برنج ایرانی جمع آوری شده از سطح استان کرمان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 24-35]
برند طیبتحلیل شکاف برند طیب در مرحله معرفی دوره عمر با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 1-18]
بسته بندی خرماطراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانهها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 77-89]
بسم اللهآثار ذکر بسم الله در آداب تغذیه از منظر آموزههای الهی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 69-78]
بندپایان و دوره معاصرمقایسه نظرات قران پیرامون بندپایان با نتایج علمی و بهداشتی دوره معاصر [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 31-48]
بهداشتیمقایسه نظرات قران پیرامون بندپایان با نتایج علمی و بهداشتی دوره معاصر [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 31-48]
بهرهچالش حلیّت استقراض با بهره از مؤسسات پولی و مالیِ غیر مسلمان [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 5-16]
بهشهررابطه باورهای دینی و گرایش به فرزندآوری در زنان متأهل مراجعهکننده به مراکز بهداشتی، درمانی شهر «بهشهر» در سال 1397 [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 88-101]
بیماری مشترکمطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سالهای 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
پ
پارادیپلماسیتغییر رویکردهای پارادیپلماسی در دورانِ پساکرونا با تاکید بر صنعتِ غذای حلال [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 23-35]
پایداری اکسایشیتأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی روی شاخصهای کیفی شیمیایی پراکسید، اسید تیوباربیتوریک، پایداری اکسایشی، دورۀ القاء و ارزیابی حسی و چشایی روغن سویا تصفیه شده [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 48-62]
پراکسیدبررسی خواص شیمیایی و محتوای استرولهای گیاهی در روغنهای زیتون بکر درجه یک و پالایش شده موجود در سطح استان کرمان در سال 1399 [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 36-45]
پرتقالبررسی اثر برخی پوششهای با پایه عصاره گیاهی بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و شیمایی میوۀ پرتقال طی نگهداری در انبار [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 47-59]
پروتئینمروری بر رویکردهای بیوتکنولوژیکی مدرن، در آنالیز ژلاتین حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 77-88]
پروتئین هامروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگیهای فیزیکی فرآوردههای گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
پروتئینهای گیاهیرویکردی جدید در تولید مواد غذایی حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 1-16]
پساکروناتغییر رویکردهای پارادیپلماسی در دورانِ پساکرونا با تاکید بر صنعتِ غذای حلال [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 23-35]
پسماندهای غذاییتقویت صنایع غذایی حلال با استفاده از پسماندهای غذایی اقتصاد فرآوردههای حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 60-76]
پوستبررسی حلیت ماهیان با استفاده از ساختار فلس گونه های مختلف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
پوسته میوهترکیبات مغذی موجود در منابع گیاهی جهت غنیسازی مواد غذایی حلال [(مقالات آماده انتشار)]
پوشاک حلالمد و پوشاک حلال و تاثیر آن بر سلامت معنوی جامعه [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 65-80]
پوشش خوراکیارزیابی پوشش های نانوکیتوزان حاوی فرم آزاد و ریزپوشینه عصاره آبی گلپر(Heracleum persicum L. ) بر ویژگیهای کیفی میگو در طی دوره نگهداری [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 32-46]
پوشش گیاهیبررسی اثر برخی پوششهای با پایه عصاره گیاهی بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و شیمایی میوۀ پرتقال طی نگهداری در انبار [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 47-59]
پیش نیاز های حلیتالزامات تولید فرآوردههای لبنی حلال [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 88-96]
ت
تألیف قلوبقاعده فقهی «تألیف قلوب» به مثابه راهبرد توسعه گردشگری حلال [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 77-87]
تافتونبررسی اثر برخی هیدروکلوئیدها بر کیفیت نان تافتون [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 16-25]
تبلیغات شفاهیطراحی مدل «مفهوم گردشگری سلامت» با تأکید بر تبلیغات شفاهی مراکز درمانی با استفاده از رویکرد «داده بنیاد» [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 47-64]
تجهیزات پزشکیبررسی تولید کلاژن حلال برای محصولات کاشتنی داخل بدن [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 81-89]
تحقیق و توسعهحقوق مالکیت فکری و چالشهای تحقیق و توسعه در صنعت دارو [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 68-85]
تحلیل عاملی تاییدیتحلیل شکاف برند طیب در مرحله معرفی دوره عمر با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 1-18]
تحلیل عوامل راهبردیتعیین راهبردهای مؤثر در طراحی و تجاریسازی نشان غذایی طیب [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 1-9]
تحلیل نظاممندتحلیل نظاممند پژوهشهای غذای حلال در حوزه سبک زندگی سلامت [(مقالات آماده انتشار)]
ترکیبات زیستفعالتأثیر عصارۀ چای سبز و ویتامین D جهت مقابله با بیماری فراگیر کووید-19 [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 1-11]
ترکیبات شیمیائیتعیین و مقایسه ترکیبات تقریبی (پروتئین، چربی، خاکستر، رطوبت، کربوهیدرات و فیبر) لاروهای Tenebrio molittor و Zophobas morio جهت تهیه جیره غذایی دام و طیور [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 71-80]
تریکوتسنهاپایش میزان سموم میکروبی و فلزات سنگین نمونه های برنج ایرانی و آرد برنج ایرانی جمع آوری شده از سطح استان کرمان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 24-35]
تزکیه نفسنقش روزی حلال در تامین سلامت روان با محوریت خودشناسی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 46-57]
تشخیص تقلببررسی تنوع روشهای موجود برای تشخیص حلیت در فرآوردههای ژلاتینی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 60-76]
تشخیص تقلبطیفسنجی رامان و کاربرد آن در احراز هویت غذاهای حلال با استفاده از روشهای کمومتریکس [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 1-11]
تطور تاریخیسیری در تطوّر معنایی - تاریخی «حلال» [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 5-17]
تعلیم و تربیتساحتها و دلالتهای تربیتی گزارههای قرآنی ناظر به غذای حلال [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 69-80]
تغذیهعوامل تأثیرگذار بر مقبولیت غذای حلال در بین غیر مسلمانان [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 5-16]
تغذیهتحلیل نظاممند پژوهشهای غذای حلال در حوزه سبک زندگی سلامت [(مقالات آماده انتشار)]
تغذیه حلالارتباط رفتارهای صحیح تغذیهای از دیدگاه اسلام با ناراحتی سوزش سردل (مطالعه موردی: دانشجویان دانشکده علوم پزشکی دانشگاه نیشابور) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 45-56]
تغذیه حلالبررسی شاخصهای تغذیه حلال و مقایسه آن با برنامه امنیت غذایی سازمان جهانی FAO [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 36-47]
تغییرتأثیر دگرگونی واژه ها در سطح کلان سبک زندگی [(مقالات آماده انتشار)]
تغییرات میکروبیاصول ذبح اسلامی و نقش آن در ارتقاء کیفیت گوشت [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 79-87]
تفکیک مسئولیتمبانی مسئولیت کادر درمانی در قبال اقدامات پزشکی در فقه و حقوق موضوعه [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 47-55]
تقریبحلال و تقریب مذاهب اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401]
تقطیرمقایسه روش اندازه گیری مقدار الکل در محصولات نوشیدنی تولید شده در ایران و نمونههای مشابه وارداتی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 18-30]
تمایل به پرداختبررسی نگرش مصرفکنندگان بر ارزش ویژه نشان طیب و تاثیر آن بر تمایل به صرف هزینه در خریداری فراوردههای طیب [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 26-33]
تمدن اسلامیبررسی عوامل فرهنگی اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در تهیه غذای حلال [دوره 5، شماره 1، 1401]
تهرانبررسی میزان آلودگی میکروبی خامه سنتی در سطح شهر تهران [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 58-70]
توتال فنولبررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
توریسمتبیین عوامل مؤثر بر گردشگری سلامت با رویکرد گیاهان دارویی [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 65-76]
تولیدبررسی تولید کلاژن حلال برای محصولات کاشتنی داخل بدن [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 81-89]
تیلاپیاردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
ج
جان رالزمفهوم کاوی حقوق حلال با تأکید بر مفهوم عدالت توزیعی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 23-35]
جایزه نوبل شیمیجایزه نوبل شیمی در سال 2023 [دوره 5، شماره 4، 1401]
جایگزین شیر با منشا گیاهیجایگزینهای شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامتبخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
جهادبررسی نقش روزی حلال در تقویت روحیه جهادی با محوریت شاخصه های معرفتی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 90-104]
خراسانمطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سالهای 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
خرچنگتعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]
خرچنگحکم سرو لابستر در جوامع اسلامی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 13-23]
خرماطراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانهها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 77-89]
خرید و فروشبررسی تطبیقی احکام فقهی سوقالمسلمین از دیدگاه شیعه و اهل سنت [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 50-68]
خشک کردنتأثیر روشهای مختلف آبزدایی روی پروفایل ترکیبات شیمیایی و کارآیی ضدباکتریایی اسانس نعناع فلفلی علیه باکتری استافیلوکوکوس آرئوس در شرایط In vitro [دوره 5، شماره 2، 1401]
خصوصیات چشاییتأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی روی شاخصهای کیفی شیمیایی پراکسید، اسید تیوباربیتوریک، پایداری اکسایشی، دورۀ القاء و ارزیابی حسی و چشایی روغن سویا تصفیه شده [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 48-62]
خصوصیات ضداکسیدانیتأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی روی شاخصهای کیفی شیمیایی پراکسید، اسید تیوباربیتوریک، پایداری اکسایشی، دورۀ القاء و ارزیابی حسی و چشایی روغن سویا تصفیه شده [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 48-62]
خواص ضدمیکروبیارزیابی پوشش های نانوکیتوزان حاوی فرم آزاد و ریزپوشینه عصاره آبی گلپر(Heracleum persicum L. ) بر ویژگیهای کیفی میگو در طی دوره نگهداری [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 32-46]
خودشناسینقش روزی حلال در تامین سلامت روان با محوریت خودشناسی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 46-57]
د
دئوکسی ریبونوکلئیک اسیدمروری بر رویکردهای بیوتکنولوژیکی مدرن، در آنالیز ژلاتین حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 77-88]
داخلیبررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
داده بنیادطراحی مدل «مفهوم گردشگری سلامت» با تأکید بر تبلیغات شفاهی مراکز درمانی با استفاده از رویکرد «داده بنیاد» [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 47-64]
دادوستدشاخصهای دادوستد حلال در فعالیتهای اقتصادی اسلام [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 17-33]
داروحقوق مالکیت فکری و چالشهای تحقیق و توسعه در صنعت دارو [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 68-85]
دخانیاتبررسی آیات فقهی در حلیت یا حرمت استعمال دخانیات در نگاه فریقین [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 70-83]
دریاچهی نمکمکان یابی مناطق مستعد توسعه ی گردشگری پزشکی با تاکید بر احداث سایت نمک درمانی (مطالعه ی موردی: دریاچه ی نمک اران و بیدگل ) [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 67-49]
دگرگونی واژه هاتأثیر دگرگونی واژه ها در سطح کلان سبک زندگی [(مقالات آماده انتشار)]
دوره عمر برندتحلیل شکاف برند طیب در مرحله معرفی دوره عمر با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 1-18]
دورۀ القاءتأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی روی شاخصهای کیفی شیمیایی پراکسید، اسید تیوباربیتوریک، پایداری اکسایشی، دورۀ القاء و ارزیابی حسی و چشایی روغن سویا تصفیه شده [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 48-62]
دوغاندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]
دیدگاه اسلامبررسی حلّیت استفاده آهن توسط زنان باردار از دیدگاه اسلام [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 90-100]
روزی حلالنقش روزی حلال در تامین سلامت روان با محوریت خودشناسی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 46-57]
روزی حلالبررسی نقش روزی حلال در تقویت روحیه جهادی با محوریت شاخصه های معرفتی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 90-104]
روزی حلالنقش روزی حلال در تحکیم نهادخانواده با محوریت اصل عفاف [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-28]
روش PCRردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
روش PCRتعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]
روش های کمومتریکسطیفسنجی رامان و کاربرد آن در احراز هویت غذاهای حلال با استفاده از روشهای کمومتریکس [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 1-11]
روغن زیتونبررسی خواص شیمیایی و محتوای استرولهای گیاهی در روغنهای زیتون بکر درجه یک و پالایش شده موجود در سطح استان کرمان در سال 1399 [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 36-45]
روغن و چربیچربیهای غذایی و بررسی حلال بودن آنها [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 52-59]
رونق اقتصادیبررسی عوامل فرهنگی اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در تهیه غذای حلال [دوره 5، شماره 1، 1401]
رویاندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]
رویکرد مدل معادلات ساختاریتحلیل شکاف برند طیب در مرحله معرفی دوره عمر با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 1-18]
ریزپوشینهارزیابی پوشش های نانوکیتوزان حاوی فرم آزاد و ریزپوشینه عصاره آبی گلپر(Heracleum persicum L. ) بر ویژگیهای کیفی میگو در طی دوره نگهداری [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 32-46]
زنان بارداربررسی حلّیت استفاده آهن توسط زنان باردار از دیدگاه اسلام [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 90-100]
زنان متأهلرابطه باورهای دینی و گرایش به فرزندآوری در زنان متأهل مراجعهکننده به مراکز بهداشتی، درمانی شهر «بهشهر» در سال 1397 [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 88-101]
زنبورداری حلالزنبورداری حلال از دیدگاه فقه اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 34-43]
زیانبررسی آیات فقهی در حلیت یا حرمت استعمال دخانیات در نگاه فریقین [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 70-83]
زیبایی شناسیمد و پوشاک حلال و تاثیر آن بر سلامت معنوی جامعه [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 65-80]
ژ
ژلاتینمروری بر رویکردهای بیوتکنولوژیکی مدرن، در آنالیز ژلاتین حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 77-88]
ژلاتینبررسی تنوع روشهای موجود برای تشخیص حلیت در فرآوردههای ژلاتینی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 60-76]
ژنریکحقوق مالکیت فکری و چالشهای تحقیق و توسعه در صنعت دارو [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 68-85]
س
ساحتهای تربیتیساحتها و دلالتهای تربیتی گزارههای قرآنی ناظر به غذای حلال [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 69-80]
سازهانگاریتغییر رویکردهای پارادیپلماسی در دورانِ پساکرونا با تاکید بر صنعتِ غذای حلال [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 23-35]
سالمونردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
سبک زندگیتأثیر دگرگونی واژه ها در سطح کلان سبک زندگی [(مقالات آماده انتشار)]
سبک غذاییتحلیل نظاممند پژوهشهای غذای حلال در حوزه سبک زندگی سلامت [(مقالات آماده انتشار)]
سربپایش میزان سموم میکروبی و فلزات سنگین نمونه های برنج ایرانی و آرد برنج ایرانی جمع آوری شده از سطح استان کرمان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 24-35]
سردخانهطراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانهها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 77-89]
سفرچگونگی جمع بین گردشگری حلال و روایاتی که سیاحت را نکوهش نموده اند [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-15]
سلامت رواننقش روزی حلال در تامین سلامت روان با محوریت خودشناسی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 46-57]
سلامت معنویمد و پوشاک حلال و تاثیر آن بر سلامت معنوی جامعه [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 65-80]
سلامت و سعادتسیری در تطوّر معنایی - تاریخی «حلال» [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 5-17]
سل گاویمطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سالهای 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
سندرم پیش از قاعدگیمقایسه فعالیت بدنی و الگوی غذایی بر پایه ی هرم غذایی ایران و My Plate دو گروه دختران دچار سندرم پیش از قاعدگی و سالم [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 26-34]
سوزش سردلارتباط رفتارهای صحیح تغذیهای از دیدگاه اسلام با ناراحتی سوزش سردل (مطالعه موردی: دانشجویان دانشکده علوم پزشکی دانشگاه نیشابور) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 45-56]
سوسیسهامروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگیهای فیزیکی فرآوردههای گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
سوقبررسی تطبیقی احکام فقهی سوقالمسلمین از دیدگاه شیعه و اهل سنت [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 50-68]
سیاحتچگونگی جمع بین گردشگری حلال و روایاتی که سیاحت را نکوهش نموده اند [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-15]
سیاست غذاییبررسی تطابق الزامات و قوانین برچسب گذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-22]
شاخصهای رقابتپذیری سفر و گردشگریتحلیل جایگاه رقابت پذیری مقصد گردشگری ایران مبتنی بر شاخص های WEF-TTCR [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 21-31]
شاخصههای حلالشاخصهای دادوستد حلال در فعالیتهای اقتصادی اسلام [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 17-33]
شبکه های عصبی مصنوعیتجزیه و تحلیل نمونههای گوشت: ارزیابی مقایسهای روشهای یادگیری ماشین خطی و غیرخطی [(مقالات آماده انتشار)]
شبیه سازیشاخصهای غذای حلال با تطبیق بر گوشت حیوانات شبیه سازی شده [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 1-13]
شخصیتآثار تغذیه حلال در میزان موفقیت در زندگی و شکل گیری شخصیت انسان [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 14-22]
شکاف برندتحلیل شکاف برند طیب در مرحله معرفی دوره عمر با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 1-18]
شکمبارگیرابطه مصرف غذای غیرحلال با شکمبارگی در کارکنان چند سازمان در سال 1396 [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 84-96]
شمارش میکروبیبررسی میزان آلودگی میکروبی خامه سنتی در سطح شهر تهران [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 58-70]
شناسایی گونهبررسی تنوع روشهای موجود برای تشخیص حلیت در فرآوردههای ژلاتینی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 60-76]
شیوعمطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سالهای 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
ص
صنعت غذای حلالتغییر رویکردهای پارادیپلماسی در دورانِ پساکرونا با تاکید بر صنعتِ غذای حلال [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 23-35]
صنعت گردشگریگردشگری حلال و"فرصتها و چالشهای آن در ایران" [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]
ض
ضریب خاموشیبررسی خواص شیمیایی و محتوای استرولهای گیاهی در روغنهای زیتون بکر درجه یک و پالایش شده موجود در سطح استان کرمان در سال 1399 [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 36-45]
ط
طراحی و تجاری سازیتعیین راهبردهای مؤثر در طراحی و تجاریسازی نشان غذایی طیب [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 1-9]
طیبطراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانهها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 77-89]
طیف سنجی رامانطیفسنجی رامان و کاربرد آن در احراز هویت غذاهای حلال با استفاده از روشهای کمومتریکس [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 1-11]
ظ
ظرفیت آنتی اکسیدانبررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
ع
عبدالجبارنقادی مسأله حلال یا حرام بودن رزق انسانی از نظر فخررازی و عبدالجبار معتزلی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 31-44]
عدالتمفهوم کاوی حقوق حلال با تأکید بر مفهوم عدالت توزیعی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 23-35]
عدالت توزیعیمفهوم کاوی حقوق حلال با تأکید بر مفهوم عدالت توزیعی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 23-35]
عدم تحمل لاکتوزجایگزینهای شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامتبخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
عدم قطعیتنقش قواعد تصمیمگیری و بیانیه انطباق برای تعیین کمی مقادیر اتانول در محصولات حلال با استفاده از کروماتوگرافی گازی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 57-66]
عسلزنبورداری حلال از دیدگاه فقه اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 34-43]
عصاره آبیارزیابی پوشش های نانوکیتوزان حاوی فرم آزاد و ریزپوشینه عصاره آبی گلپر(Heracleum persicum L. ) بر ویژگیهای کیفی میگو در طی دوره نگهداری [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 32-46]
عصارههای گیاهیبررسی اثر برخی پوششهای با پایه عصاره گیاهی بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و شیمایی میوۀ پرتقال طی نگهداری در انبار [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 47-59]
غذا و داروبررسی تولید کلاژن حلال برای محصولات کاشتنی داخل بدن [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 81-89]
غذای حلالمقایسه روش اندازه گیری مقدار الکل در محصولات نوشیدنی تولید شده در ایران و نمونههای مشابه وارداتی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 18-30]
غذای حلالساحتها و دلالتهای تربیتی گزارههای قرآنی ناظر به غذای حلال [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 69-80]
غذای حلالشاخصهای غذای حلال با تطبیق بر گوشت حیوانات شبیه سازی شده [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 1-13]
غذای حلالطراحی یک نظام مدیریت ارزیابی ایمنی و کنترل کیفیت با رویکرد غذای حلال [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 14-29]
غذای حلالبررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونههای جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآوردههای آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 40-51]
غذای حلالتقویت صنایع غذایی حلال با استفاده از پسماندهای غذایی اقتصاد فرآوردههای حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 60-76]
غذای حلالمروری بر رویکردهای بیوتکنولوژیکی مدرن، در آنالیز ژلاتین حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 77-88]
غذای حلالآثار تغذیه حلال در میزان موفقیت در زندگی و شکل گیری شخصیت انسان [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 14-22]
غذای حلالبررسی عوامل فرهنگی اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در تهیه غذای حلال [دوره 5، شماره 1، 1401]
غذای سالمبررسی تطابق الزامات و قوانین برچسب گذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-22]
غذای سالمتحلیل نظاممند پژوهشهای غذای حلال در حوزه سبک زندگی سلامت [(مقالات آماده انتشار)]
غنیسازی مواد غذاییترکیبات مغذی موجود در منابع گیاهی جهت غنیسازی مواد غذایی حلال [(مقالات آماده انتشار)]
غیرحلالخوریرابطه مصرف غذای غیرحلال با شکمبارگی در کارکنان چند سازمان در سال 1396 [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 84-96]
غیر مسلمانچالش حلیّت استقراض با بهره از مؤسسات پولی و مالیِ غیر مسلمان [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 5-16]
غیرمسلمانانعوامل تأثیرگذار بر مقبولیت غذای حلال در بین غیر مسلمانان [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 5-16]
ف
فائوبررسی شاخصهای تغذیه حلال و مقایسه آن با برنامه امنیت غذایی سازمان جهانی FAO [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 36-47]
فخررازینقادی مسأله حلال یا حرام بودن رزق انسانی از نظر فخررازی و عبدالجبار معتزلی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 31-44]
فرآورده ژلهایبررسی تنوع روشهای موجود برای تشخیص حلیت در فرآوردههای ژلاتینی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 60-76]
فرآوردههای گوشتیبررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونههای جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآوردههای آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 40-51]
فرآوردههای لبنیبررسی میزان آلودگی فرآوردههای لبنی به آفلاتوکسین 1M در ایران و جهان و راهکارهای پیشگیرانه برای کاهش آن [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 37-49]
فراسودمندبهبود خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی با استفاده از آرد ازگیل وحشی و آرد جوانه گندم [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 44-53]
فرهنگرفتار گردشگری حلال و فرهنگ در گردشگران مسلمان [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 44-56]
فعالیت آنتی اکسیدانیارزیابی پوشش های نانوکیتوزان حاوی فرم آزاد و ریزپوشینه عصاره آبی گلپر(Heracleum persicum L. ) بر ویژگیهای کیفی میگو در طی دوره نگهداری [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 32-46]
فعالیت بدنیمقایسه فعالیت بدنی و الگوی غذایی بر پایه ی هرم غذایی ایران و My Plate دو گروه دختران دچار سندرم پیش از قاعدگی و سالم [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 26-34]
فعالیتهای اقتصادیشاخصهای دادوستد حلال در فعالیتهای اقتصادی اسلام [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 17-33]
فقه اسلامیزنبورداری حلال از دیدگاه فقه اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 34-43]
فلزات سنگیناندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]
فلسبررسی حلیت ماهیان با استفاده از ساختار فلس گونه های مختلف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
ق
قابلیت تذکیهبررسی «اصل اولیه» در حلیت و حرمت خوردن گوشت حیوانات [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 34-46]
قاعده حلقاعده حل؛ راه حل بهره گیری از فرآورده های مشکوک [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 57-69]
قاعده حلیتقاعده حل؛ راه حل بهره گیری از فرآورده های مشکوک [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 57-69]
قرآننقش روزی حلال در تحکیم نهادخانواده با محوریت اصل عفاف [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-28]
قرآنآثار ذکر بسم الله در آداب تغذیه از منظر آموزههای الهی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 69-78]
قرآنزنبورداری حلال از دیدگاه فقه اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 34-43]
قواعد تصمیمنقش قواعد تصمیمگیری و بیانیه انطباق برای تعیین کمی مقادیر اتانول در محصولات حلال با استفاده از کروماتوگرافی گازی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 57-66]
قوانین و الزاماتبررسی تطابق الزامات و قوانین برچسب گذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-22]
ک
کادر درمانمبانی مسئولیت کادر درمانی در قبال اقدامات پزشکی در فقه و حقوق موضوعه [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 47-55]
کارکنانرابطه مصرف غذای غیرحلال با شکمبارگی در کارکنان چند سازمان در سال 1396 [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 84-96]
کسب حلالبررسی نقش کَسب روزی حلال در پیشگیری از انحطاط خانواده با رویکرد تحلیلی به گزارههای قرآنی و روایی [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 102-116]
کلاژنبررسی تولید کلاژن حلال برای محصولات کاشتنی داخل بدن [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 81-89]
کلونینگشاخصهای غذای حلال با تطبیق بر گوشت حیوانات شبیه سازی شده [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 1-13]
کنترل کیفیتطراحی یک نظام مدیریت ارزیابی ایمنی و کنترل کیفیت با رویکرد غذای حلال [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 14-29]
کنسانتره پروتئینیترکیبات مغذی موجود در منابع گیاهی جهت غنیسازی مواد غذایی حلال [(مقالات آماده انتشار)]
کوسهردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
کوشربررسی مقایسه ای ذبح حیوانات در اسلام و یهود [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 17-34]
کووید-19تغییر رویکردهای پارادیپلماسی در دورانِ پساکرونا با تاکید بر صنعتِ غذای حلال [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 23-35]
کیتوزانبررسی اثر برخی پوششهای با پایه عصاره گیاهی بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و شیمایی میوۀ پرتقال طی نگهداری در انبار [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 47-59]
کیفیت گوشتاصول ذبح اسلامی و نقش آن در ارتقاء کیفیت گوشت [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 79-87]
کیک اسفنجیبهبود خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی با استفاده از آرد ازگیل وحشی و آرد جوانه گندم [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 44-53]
گ
گاماترپینن"استفاده از اسانس زیره سیاه بهعنوان جایگزین آنتیاکسیدان سنتزی برای تولید محصول سالم [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 60-68]
گرایش به فرزندآوریرابطه باورهای دینی و گرایش به فرزندآوری در زنان متأهل مراجعهکننده به مراکز بهداشتی، درمانی شهر «بهشهر» در سال 1397 [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 88-101]
گربهماهیتعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]
گردشگران مسلمانگردشگری حلال و"فرصتها و چالشهای آن در ایران" [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]
گردشگریتحلیل جایگاه رقابت پذیری مقصد گردشگری ایران مبتنی بر شاخص های WEF-TTCR [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 21-31]
گردشگری اسلامیرفتار گردشگری حلال و فرهنگ در گردشگران مسلمان [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 44-56]
گردشگری تندرستیمکان یابی مناطق مستعد توسعه ی گردشگری پزشکی با تاکید بر احداث سایت نمک درمانی (مطالعه ی موردی: دریاچه ی نمک اران و بیدگل ) [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 67-49]
گردشگری حلالقاعده فقهی «تألیف قلوب» به مثابه راهبرد توسعه گردشگری حلال [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 77-87]
گردشگری حلالچگونگی جمع بین گردشگری حلال و روایاتی که سیاحت را نکوهش نموده اند [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-15]
گردشگری حلالگردشگری حلال و"فرصتها و چالشهای آن در ایران" [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]
گیاهان داروییتبیین عوامل مؤثر بر گردشگری سلامت با رویکرد گیاهان دارویی [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 65-76]
گیاهخواریجایگزینهای شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامتبخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
ل
لابسترحکم سرو لابستر در جوامع اسلامی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 13-23]
م
مؤسسات پولیچالش حلیّت استقراض با بهره از مؤسسات پولی و مالیِ غیر مسلمان [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 5-16]
ماءالشعیربررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
ماستاندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]
مالکیت فکریحقوق مالکیت فکری و چالشهای تحقیق و توسعه در صنعت دارو [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 68-85]
ماهیبررسی حلیت ماهیان با استفاده از ساختار فلس گونه های مختلف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
ماهیمقایسه غلظت برخی از مواد مضردر گوشت آبزیان حلال و حرام گوشت [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 50-59]
ماهی مرکبتعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]
مایکوتوکسینبررسی میزان آلودگی فرآوردههای لبنی به آفلاتوکسین 1M در ایران و جهان و راهکارهای پیشگیرانه برای کاهش آن [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 37-49]
متانولمقایسه غلظت برخی از مواد مضردر گوشت آبزیان حلال و حرام گوشت [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 50-59]
محصولات حلالنقش قواعد تصمیمگیری و بیانیه انطباق برای تعیین کمی مقادیر اتانول در محصولات حلال با استفاده از کروماتوگرافی گازی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 57-66]
محصولات سنتیبررسی میزان آلودگی میکروبی خامه سنتی در سطح شهر تهران [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 58-70]
مدمد و پوشاک حلال و تاثیر آن بر سلامت معنوی جامعه [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 65-80]
مدل معادلات ساختاریطراحی یک نظام مدیریت ارزیابی ایمنی و کنترل کیفیت با رویکرد غذای حلال [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 14-29]
مذاهب اسلامیحلال و تقریب مذاهب اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401]
مراکز درمانیطراحی مدل «مفهوم گردشگری سلامت» با تأکید بر تبلیغات شفاهی مراکز درمانی با استفاده از رویکرد «داده بنیاد» [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 47-64]
مساندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]
مسئولیتمبانی مسئولیت کادر درمانی در قبال اقدامات پزشکی در فقه و حقوق موضوعه [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 47-55]
مسجدقاعده فقهی «تألیف قلوب» به مثابه راهبرد توسعه گردشگری حلال [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 77-87]
مسلمانچالش حلیّت استقراض با بهره از مؤسسات پولی و مالیِ غیر مسلمان [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 5-16]
مسلمانانعوامل تأثیرگذار بر مقبولیت غذای حلال در بین غیر مسلمانان [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 5-16]
مصرفکنندهارزیابی باور و نگرش مصرفکننده مسلمان نسبت به فرآورده های غذایی حلال در استان تهران [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 65-78]
معرفت شهودیآداب تغذیه از منظر آموزه های دینی و نقش آن در تحصیل معرفت شهودی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 36-48]
مغز گردوطراحی فرمولاسیون نوشیدنی عملگرا بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگیهای حسی آن [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 10-20]
مغز گردوبهینهیابی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 68-80]
مقیاس نانوجایزه نوبل شیمی در سال 2023 [دوره 5، شماره 4، 1401]
مکانیابیمکان یابی مناطق مستعد توسعه ی گردشگری پزشکی با تاکید بر احداث سایت نمک درمانی (مطالعه ی موردی: دریاچه ی نمک اران و بیدگل ) [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 67-49]
منابع انسانینظام آراستگی حلال، جایگزین بهینه نظام 5S [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 77-93]
منابع گیاهیترکیبات مغذی موجود در منابع گیاهی جهت غنیسازی مواد غذایی حلال [(مقالات آماده انتشار)]
مواد مغذیتأثیر نوشیدنیهای الکلی بر وضعیت تغذیهای و بیماریهای ناشی از آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 17-24]
موفقیتآثار تغذیه حلال در میزان موفقیت در زندگی و شکل گیری شخصیت انسان [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 14-22]
میگوردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
میگوحکم سرو لابستر در جوامع اسلامی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 13-23]
میگوارزیابی پوشش های نانوکیتوزان حاوی فرم آزاد و ریزپوشینه عصاره آبی گلپر(Heracleum persicum L. ) بر ویژگیهای کیفی میگو در طی دوره نگهداری [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 32-46]
ن
نان مسطحبررسی اثر برخی هیدروکلوئیدها بر کیفیت نان تافتون [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 16-25]
ناهنجاری های اجتماعیبررسی عوامل فرهنگی اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در تهیه غذای حلال [دوره 5، شماره 1، 1401]
نشاسته هامروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگیهای فیزیکی فرآوردههای گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
نشان حلالپژوهشی فقهی درباره اعتبار علامت بازرگانی حلال [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 49-64]
نشان حلالارزیابی باور و نگرش مصرفکننده مسلمان نسبت به فرآورده های غذایی حلال در استان تهران [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 65-78]
نشان طیبالگوی ارزیابی کیفیت و رتبه بندی زعفران طیب [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 30-46]
نشان طیبتعیین راهبردهای مؤثر در طراحی و تجاریسازی نشان غذایی طیب [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 1-9]
نشان طیببررسی نگرش مصرفکنندگان بر ارزش ویژه نشان طیب و تاثیر آن بر تمایل به صرف هزینه در خریداری فراوردههای طیب [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 26-33]
نظام 5sنظام آراستگی حلال، جایگزین بهینه نظام 5S [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 77-93]
نظریه تقصیرمبانی مسئولیت کادر درمانی در قبال اقدامات پزشکی در فقه و حقوق موضوعه [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 47-55]
نعناع فلفلیتأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی روی شاخصهای کیفی شیمیایی پراکسید، اسید تیوباربیتوریک، پایداری اکسایشی، دورۀ القاء و ارزیابی حسی و چشایی روغن سویا تصفیه شده [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 48-62]
نعناع فلفلیتأثیر روشهای مختلف آبزدایی روی پروفایل ترکیبات شیمیایی و کارآیی ضدباکتریایی اسانس نعناع فلفلی علیه باکتری استافیلوکوکوس آرئوس در شرایط In vitro [دوره 5، شماره 2، 1401]
نقاط ضعف و قوتجهانیسازی گوشت قرمز حلال، فرصتها، چالشها [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 25-32]
نقاط کوانتومیجایزه نوبل شیمی در سال 2023 [دوره 5، شماره 4، 1401]
نگرشارزیابی باور و نگرش مصرفکننده مسلمان نسبت به فرآورده های غذایی حلال در استان تهران [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 65-78]
نگرشتأثیر دگرگونی واژه ها در سطح کلان سبک زندگی [(مقالات آماده انتشار)]
نگرش مصرفکنندهبررسی نگرش مصرفکنندگان بر ارزش ویژه نشان طیب و تاثیر آن بر تمایل به صرف هزینه در خریداری فراوردههای طیب [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 26-33]
نگرش و عملکردبررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونههای جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآوردههای آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 40-51]
نمکهامروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگیهای فیزیکی فرآوردههای گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
نوشیدنی تخمیریکامبوچا: از معرفی و خواص سلامتی بخش تا حلیت [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 33-39]
نوشیدنی حلالجایگزینهای شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامتبخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
نوشیدنی فراسودمندطراحی فرمولاسیون نوشیدنی عملگرا بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگیهای حسی آن [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 10-20]
نوشیدنی فراسودمندبهینهیابی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 68-80]
و
وارداتیبررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
واکنش زنجیرهای پلیمرازمروری بر رویکردهای بیوتکنولوژیکی مدرن، در آنالیز ژلاتین حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 77-88]
وامچالش حلیّت استقراض با بهره از مؤسسات پولی و مالیِ غیر مسلمان [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 5-16]
وحدت اجتماعیحلال و تقریب مذاهب اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401]
ولتامتریاندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]
ویتامین Dتأثیر عصارۀ چای سبز و ویتامین D جهت مقابله با بیماری فراگیر کووید-19 [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 1-11]
ویروس کروناتأثیر عصارۀ چای سبز و ویتامین D جهت مقابله با بیماری فراگیر کووید-19 [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 1-11]
ویژگیهای حسیاصول ذبح اسلامی و نقش آن در ارتقاء کیفیت گوشت [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 79-87]
ویژگیهای شیمیاییاصول ذبح اسلامی و نقش آن در ارتقاء کیفیت گوشت [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 79-87]
ه
هرم غذاییمقایسه فعالیت بدنی و الگوی غذایی بر پایه ی هرم غذایی ایران و My Plate دو گروه دختران دچار سندرم پیش از قاعدگی و سالم [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 26-34]
هم زیستیحلال و تقریب مذاهب اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401]
هویتآثار تغذیه حلال در میزان موفقیت در زندگی و شکل گیری شخصیت انسان [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 14-22]
هیدروکلوئیدبررسی اثر برخی هیدروکلوئیدها بر کیفیت نان تافتون [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 16-25]
هیدروکلوئیدهامروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگیهای فیزیکی فرآوردههای گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
هیستامینمقایسه غلظت برخی از مواد مضردر گوشت آبزیان حلال و حرام گوشت [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 50-59]
ی
یادگیری ماشینتجزیه و تحلیل نمونههای گوشت: ارزیابی مقایسهای روشهای یادگیری ماشین خطی و غیرخطی [(مقالات آماده انتشار)]
یهودبررسی مقایسه ای ذبح حیوانات در اسلام و یهود [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 17-34]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد